Έξυπνες συμβουλές για τη χρήση της εφαρμογής eFN και eTax 2016


  • Α. Αντιγραφή εντύπου Ε1
  • Β. Εμφάνιση εντύπου σε μορφή κειμένου
  • Γ. Εύρεση κωδικού στο έντυπο Ε1

Α.  Αντιγραφή εντύπου Ε1
Επιλέξτε ("μπλεδίστε") την εγγραφή που θέλετε και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί "Αντιγραφή του Ε1". Στην αμέσως επόμενη οθόνη θα μπορέσετε να αλλάξετε τα βασικά στοιχεία του Ε1, όπως είναι το όνομα και το επώνυμο του υπόχρεου. Μπορείτε αν θέλετε να προσθέσετε δίπλα στο επώνυμο το έτος για να τα ξεχωρίζετε από τις εγγραφές προηγουμένων ετών.
Κάντε κλικ στο κουμπί "Καταχώριση" για να ολοκληρωθεί η αντιγραφή της συγκεκριμένης εγγραφής.


 Β.  Εμφάνιση εντύπου σε μορφή κειμένου.
Ξε-τσεκάρετε το πεδίο "Μέσω εντύπου Ε1" και στη συνέχεια κάντε διπλό κλικ σε μια απο τις εγγραφές στην λίστα. Θα δείτε ότι το έντυπο θα εμφανιστεί με διαφορετική μορφή, πιο φιλική σε οθόνες χαμηλής ανάλυσης.
Γ.  Εύρεση κωδικού στο έντυπο Ε1.
Πρώτα ξε-τσεκάρετε το πεδίο "Μέσω εντύπου Ε1" και στη συνέχεια ανοίξτε ένα έντυπο Ε1 με διπλό κλικ σε μια απο τις εγγραφές στην λίστα.
Μόλις εμφανιστεί το έντυπο Ε1 κάντε κλικ στο εικονίδιο με τον φακό. Θα δείτε να εμφανίζεται μια οθόνη όπου μπορείτε να συμπληρώσετε τον κωδικό αριθμό που ψάχνετε, πχ 301. Θα δείτε στο κάτω μέρος της οθόνης να εμφανίζεται η περιγραφή του. Κάνοντας κλικ στο κουμπί "Εύρεση" η εφαρμογή θα σας μεταφέρι αυτόματα στο επιλεγμένο πεδίο.